О компании

Noi, cei din echipa elefant.md suntem o comunitate de oameni proactivi și creativi, preocupați de oferirea clienților a celor mai bune experiențe de shopping online din Republica Moldova. Ne dedicăm zi de zi să devenim mai buni în ceea ce facem și de aceea suntem în căutare de colegi energici și ambițioși. 

De ce să te alături echipei elefant.md?
1. elefant.md este principala platformă de comerț electronic din Republica Moldova, care oferă o gamă largă de produse: cosmetice, parfumerie, jucării, produse pentru îngrijirea bebelușilor etc. Gamele de produse provin de la producători de renume. De asemenea, oferă o gamă variată de cărți în limba română, rusă și engleză de la edituri de top din întreaga lume.
2. Oferim oportunități de dezvoltare și încurajăm creșterea în cadrul echipei și companiei, prin proiecte interesante și spațiu de creativitate.
3. Suntem o echipă prietenoasă, mereu gata să-ți oferim tot suportul de care ai nevoie pentru dezvoltarea ta profesională.

Suntem de părere că, dacă faci ceea ce-ți place, nu vei simți că muncești nicio zi din viața ta! Așa se zice și noi suntem perfect de acord!

Te așteptăm să te alături aventurii noastre!

Pentru ca să ne cunoști mai bine, accesează site-ul: https://www.elefant.md/ și alătură-te comunității noastre de pe facebook: https://www.facebook.com/elefantmoldova

Главный офис
Bulevardul Grigore Vieru 9, Chișinău, Moldova
Отрасль
  • Продажи
Количество сотрудников
21-50
Преимущества
Мобильная связь
Ноутбук
Чай, кофе, вода
Дополнительные выходные
Профессиональный рост
Скидки на продукцию/услуги компании
вакансии

Нет открытых вакансий

Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть