Companie

Compania ANA&CO SRL oferă servicii complete de transport internațional de mărfuri și are o specializare de peste 15 ani în acest domeniu. Aceasta este recunoscută ca o companie de referință în Republica Moldova.

Compania ANA&CO SRL se concentrează în principal pe colectarea mărfurilor din mai multe țări europene, inclusiv Austria, Germania, Ungaria, Belgia, Olanda, Suedia, Italia, Spania, România, Slovacia, Slovenia, Portugalia, Cehia și Marea Britanie, destinatia Republica Moldova.

Serviciile oferite de companie acoperă diverse aspecte ale transportului rutier internațional. Acestea includ colectarea și livrarea mărfurilor în regim de grupaj, folosind camioane complete sau încărcături parțiale. Compania are experiență și în transportul mărfurilor periculoase conform regulamentelor ADR și poate gestiona astfel de expedieri în condiții de siguranță.

Compania ANA&CO SRL a câștigat încrederea clienților internaționali de prestigiu, inclusiv Gebauer & Griller, Fujikura Automotive MLD, Draexelmayer, Coficab Group, PlasTec Kunststoffverarbeitung S.R.L, Delfingen RO, Copefi RO și Schieffer Industries Romania SRL. Aceste parteneriate solide sunt rezultatul profesionalismului și serviciilor de înaltă calitate oferite de companie.

Domeniul
— //—
anunțuri
18 Iunie 2024, Chișinău
Trimite CV

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide